Start van team Vannasselt!

05 juli 2024 22:32
Beste vrienden, familie, kennissen en iedereen die zich betrokken voelt,

Met trots kondigen wij aan dat ons team vandaag officieel is opgericht! We zijn enthousiast en vastberaden om samen stappen te zetten richting een toekomst zonder reuma. Dit is het begin van een sterk, verbonden en gemotiveerd team dat zich inzet voor een belangrijk doel. En daar hebben we jullie hulp bij nodig, want alle kleine beetjes maken een groot verschil!

Voorbereidingen voor de Grote Dag

In de aankomende weken gaan we prachtige wandelingen maken ter voorbereiding op ons grote evenement op 12 oktober. Tijdens deze wandelingen zullen we niet alleen trainen, maar ook genieten van de natuur en elkaars gezelschap. Het is een mooie manier om fysiek en mentaal klaar te zijn voor de uitdaging die voor ons ligt.

Volg Onze Voortgang

Ben je benieuwd naar onze vorderingen en avonturen tijdens de wandelingen? Blijf dan vooral onze pagina volgen! Hier zullen we regelmatig updates, foto’s en verhalen delen over onze voorbereidingen. Zo blijf je op de hoogte van al onze stappen richting het doel.

Deel Onze Missie

We nodigen je ook uit om onze pagina te delen binnen je eigen netwerk. Hoe meer mensen betrokken raken, hoe meer impact we kunnen maken en hoe meer bewustwording. Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen reuma.

Blijf Op de Hoogte!

We zullen jullie continu op de hoogte houden van onze ontwikkelingen en prestaties. Dus houd onze updates in de gaten, moedig ons aan en wandel virtueel met ons mee op weg naar een toekomst zonder reuma.

Samen staan we sterk en samen wandelen we voor een betere toekomst. Bedankt voor jullie steun!